De afgelopen twee jaar heb ik enorm geïnvesteerd in marketing training. Ik ben letterlijk van ondernemende coach met een praktijk ondernemer geworden en ik leer nog elke dag. Maar één ding is zeker, dit voelt zoveel beter!

Zo heb ik van business coach Simone Levie geleerd hoe je online en offline kunt combineren en het je onderneming kan versterken. Ik leerde wat verdienmodellen zijn, hoe je Social Media inzet voor je bedrijf en hoe je zichtbaarder wordt door video (echt doodeng de eerste keer, maar nu doe ik zelf livestreams). Maar wat ik ook leerde was na te denken over ideale klant, missie en dat vertalen in een concept.

Van storytelling expert Yvette Tick leerde ik hoe belangrijk storytelling is voor je bedrijf en hoeveel makkelijker het wordt wanneer je je eigen verhaal vertelt in plaats van tips te gaan oplepelen die je op internet hebt gevonden. En ik heb niets tegen tips geven, maar als ze niet vanuit mijn eigen ervaring komen, zijn ze vaak ook niet zo inspirerend. Als je zelf de lessen doorleeft hebt, is het echt.

Mijn business coach Femke Hertog leerde me hoe belangrijk het is om jezelf te blijven en vanuit eigenheid je bedrijf te laten groeien, want de valkuil is dat je precies gaat doen waar anderen succesvol mee zijn, omdat je niet weet waar je moet starten, maar dat werkt dus niet.

Ook ik ben in die valkuil gestapt, maar weet inmiddels dat het op je eigen manier doen het allerbeste werkt. Jezelf zijn in je business maakt je aantrekkelijk en geloofwaardig.
En dat vertaalt zich in vertrouwen, waardoor klanten met jou willen werken en niet met een ander, terwijl je wellicht hetzelfde aanbiedt.

En dat is precies waar mijn nieuwe Surrender to Silence Challenge, speciaal voor coaches over gaat. Praktische tools die afgestemd zijn op wat bij jou past.

De thema’s waar we mee aan de slag gaan:

  • Afstemmen op energie, wat heeft energie met mijn business te maken en hoe vergroot ik mijn energieveld?
  • Afstemmen op je missie, de reden waarom jij elke dag aan het werk gaat
  • Afstemmen op blokkades, wat houd je tegen om je missie te leven en te gaan doen waarvoor je geboren bent?
  • Afstemmen op je ideale klant, de persoon aan wie jij waarde kunt geven
  • Afstemmen op strategie, welk verdienmodel past echt bij mij?
  • Afstemmen op omzet en prijzen, wat wil ik bereiken en wat past bij mij?
  • Afstemmen op actie vanuit inspiratie, niet vanuit wilskracht.

Denk jij, ja, daar wil ik graag mee aan de slag? Schrijf je dan gratis in voor de Surrender to Silence Challenge die begint op 26 juni a.s.

Ik zie je graag!

Liefs, Marianne

PS: En denk je, dit zou ook wel iets voor mijn vriendin of collega coach zijn? Deel dit bericht dan, ze zullen je dankbaar zijn! En ik in ieder geval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *