Vorige week lanceerde ik het idee om regelmatig een coachvraag te bespreken in mijn Soul Dialogues vlog. Want het lijkt me gewoon super om meer van je te weten. Wat beweegt je, waar loop je tegenaan? Op deze manier leer ik je een beetje kennen en kan ik mijn blogs en vlogs beter aansluiten bij jou vraag.

Heel erg bedankt voor de leuke reacties. Ik heb alle vragen doorgelezen en een keuze gemaakt. De vraag kwam van Anna en dit is een vraag die ik regelmatig hoor in mijn coachpraktijk. Niet letterlijk, maar vooral wat betreft het moeite hebben met bepaalde type mensen en hun gedrag. Dit is wat Anna me vertelde:

Ik heb moeite met het dominante gedrag van mijn manager, en overweeg zelfs een andere baan te zoeken, omdat ik er veel stress van heb. Kun jij mij hier je visie op geven?

In de Soul Dialogues Vlog ga ik in op deze situatie. Bekijk de video hieronder.

Herken je dat? Dat je met bepaalde personen moeite hebt en daar liefst met een grote boog omheen loopt?

Ik lees graag jouw ervaringen hieronder in de reacties!

En heb je misschien ook een vraag die je beantwoordt wilt hebben? Iets wat jou veel stress geeft of frustratie, in ieder geval iets wat je graag wilt veranderen? Stel je vraag in de reacties onder dit bericht en wie weet kies ik jou vraag uit voor mijn volgende Soul Dialogues Vlog.

Ik kijk uit naar je reactie!

Liefs,

Marianne

2 Comments on Coachvraag van Anna

 1. ingridUma
  14 december 2016 at 17:01 (2 jaar ago)

  Merci Beaucoup voor je 1e vlog. Liefdevolle vriendelijke manier wijs je op het belang van de lessen van allergiën….goed om daar op jouw manier op gewezen te worden. Dansante groet, ingridUma

  Beantwoorden
  • Marianne Hermsen
   14 december 2016 at 19:12 (2 jaar ago)

   Graag gedaan Ingrid. Het is een veelvoorkomend thema en handig als je je bewust bent hiervan. Warme groet,
   Marianne

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *