Ik weet het nog goed, Kerst 2006. Ik zat er helemaal doorheen.

Ik was boos en gefrustreerd en er klaar mee om altijd maar flink te zijn. Ik was een vermoeide jonge moeder die alle ballen in de lucht probeerde te houden, zat in een baan waar ik niet helemaal uit de verf kwam, en zag als een berg op tegen de kerstdrukte.
Rust was het enige waar ik naar verlangde.

Wat ik me toen niet realiseerde was dat ik mijn waarden niet naleefde, geen focus had, en niet luisterde naar mijn hart. Als iemand mij had gevraagd ‘maar wat wil je nu eigenlijk echt?’ dan had ik daar echt geen antwoord op kunnen geven.

Ik zat gevangen in mijn gedachten, en deze waren meestal negatief, het glas was bij mij vaker halfleeg dan halfvol. Ik voelde me een hamster die eindeloos rondjes rende in zijn rad.

Ik dacht dat de oplossing voor mijn onvrede een andere baan was en stortte me op het internet. Maar waar moest ik beginnen? Wat wilde ik nu eigenlijk echt?

Ik kwam er niet uit en zocht hulp bij een coach. Dit was de allereerste keer in mijn leven dat ik echt om hulp vroeg. Want ik voelde dat er anders niets zou veranderen.

Deze beslissing veranderde mijn leven voorgoed..

Van mijn coach leerde ik op mijn gevoel te vertrouwen, dat ik de oorzaak van mijn onvrede niet buiten mijzelf moest zoeken en dat alles moeitelozer wordt wanneer je echt jezelf durft te zijn. Wat een bevrijding en wat een rust, vooral in mijn hoofd!

De mooiste reis van mijn leven is letterlijk de reis naar binnen geweest, en dat is het nog elke dag. Ik geniet van mijn leven, voel me dankbaar, voel me geliefd, ik draag bij aan het geluk van anderen, mijn hart staat letterlijk open.

En alles wat ik geleerd heb, is nu ook voor jou beschikbaar.

De wereld heeft vrouwen nodig
Die durven zichzelf te zijn
Ontdaan van alle maskers
Aannames, oordelen en negativiteit
Zodat zij de wereld beter maken
En doen wat er echt toe doet

Op 23 januari 2017, Blue Monday, de derde maandag van het nieuwe jaar, wanneer de meeste goede voornemens alweer gesneuveld zijn, openen de deuren van Mijn online Retraite, hét online coaching programma voor vrouwelijke professionals, die meer focus, rust en energie willen.

Een persoonlijke retraite waarin je echte stappen gaat maken in je situatie, zonder op reis te hoeven, zonder vertraging, jetlack of hoogseizoenprijzen. In je eigen tijd, op je eigen tempo en levenslang beschikbaar. En met iedere twee weken een live groepswebinar met mij als stok achter de deur en voor al je vragen.

Wil je meer weten? Wil jij leren hoe je echt jezelf kunt zijn en hoeveel moeitelozer je leven dan wordt? Lees HIER alles over de inhoud van het programma.

En stel gerust je vraag! Ik ben er voor je!

Liefs, Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *