Onlangs deed ik mee aan het Pak je Podium event van Eva Brouwer.  De dresscode was colourful summerchic, want de locatie was daar uitermate geschikt voor; een hippe strandtent in IJmuiden.

En als je mij een beetje kent, ik hou van strandtenten en zee, mijn flip flops zaten dan ook in mijn tas voor je weet maar nooit..

Alle vrouwen hadden zich prachtig gekleed, ondanks dat we de dag startten met wind en regen. Maar aan het einde van de dag brak de zon door en konden we alsnog met z’n allen op de foto. Letterlijk een kleurrijk gezelschap vrouwelijke coaches, trainers, schrijvers, een tekenaar, een logopediste..

Wat ons bond was de wens om ons verhaal te delen, het podium te pakken en onze dromen uit te spreken.

En deze wens gaat soms gepaard met zenuwen, versprekingen, een lach en een traan. Onzekerheid, maar ook opluchting achteraf..

Oefenen, fouten maken, feedback krijgen en weer doorgaan. Voor mij essentiële elementen om vooruit te komen in mijn bedrijf. En mij persoonlijk te ontwikkelen.

Want het is een keuze om je bloot te stellen aan feedback. De spiegel vrijwillig op te zoeken, die feilloos ziet wat jouw blinde vlek is. Die je spiegelt waar je nog mag groeien, maar ook waar het al goed gaat.

Zonder deze spiegels in mijn leven stond ik niet waar ik nu sta:

Van ondernemende coach naar Business Mentor en Mindset Coach van de Coach Business School. Speciaal voor coaches en therapeuten, die vanuit afstemming hun bedrijf willen laten groeien. Waar praktische ondernemersvaardigheden en intuïtie samengaan. Waar gekeken wordt wat bij jou past, zonder jezelf te verliezen in het grote aanbod van business programma’s.

Op 28 augustus geef ik een nogmaals mijn gratis online training, waarin ik met je deel:

  • Welke stap het verschil maakt tussen een kleine coachpraktijk en een succesvol bedrijf
  • Mijn tien belangrijkste ondernemerslessen van de afgelopen tien jaar, die als je ze weet, jou een hoop tijd, geld en frustratie kunnen besparen.
  • Welke fout veel coaches en therapeuten maken als ze starten met marketing
  • Waarom internet essentiëel is voor coaches om klanten te krijgen.
  • En nog veel meer tips om je van je praktijk een bloeiend bedrijf te maken.

Je kunt je inschrijven via deze link.

Ben jij erbij?

Liefs,

Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *