Een tijdje geleden stuurde ik een enquête rond met de vraag Wat is jouw grootste valkuil?
En wat bleek? Wij mensen lijken eigenlijk heel veel op elkaar, want er zijn een aantal valkuilen die universeel zijn en telkens weer naar boven komen.
Eén van die valkuilen is: Ik vind het lastig om hulp te vragen.

Hulp vragen, dat was altijd wel een dingetje voor mij. Zelluf doen is iets wat me met de paplepel werd ingegoten in een gezin met drie broers. Zo repareerde ik bijvoorbeeld altijd mijn eigen fiets en de kleinzoon van mijn buren vroeg dan of ik een jongen was.
Ook heb ik dagen zitten klooien om mijn email adressen in een geautomatiseerde mailinglijst te zetten. Het kwam niet in mij op om hulp te vragen.
Tegenwoordig gaat het me een stuk beter af. Als ik ergens niet goed in ben, is er altijd wel iemand die mij kan helpen. Door hulp te vragen gaan dingen gewoon sneller en kan ik mij focussen op wat echt belangrijk is.
En de paradox is hier dat ik zelf heel graag anderen help en me dat plezier geeft.

Herken je dit?
Vind je het ook lastig om hulp te vragen, maar ben je zelf altijd de eerste die klaar staat met advies of een helpende hand?
Dan heb ik iets bijzonders voor je: Ik heb jouw hulp nodig, en het mooie is, daarmee help ik jou en de andere lezers ook.

Volg je me nog?

Ik ga jou helpen en dit is mijn vraag aan jou:

Wat is jouw grootste worsteling? Wat is jouw coachvraag?
Elke vraag is mogelijk, maar waar het omgaat is dat er iets is dat je wilt veranderen, wat tot nu toe niet gelukt is en waar je nu echt klaar mee bent. Licht je vraag in het kort toe en ik ga ermee aan de slag. Ik lees alle vragen!
Als ik jou vraag kies, ga ik deze beantwoorden in mijn nieuwe Soul Dialogues Vlog. Mocht je niet weten van een vlog is: een vlog is soort blog, maar dan in de vorm van een video. Elke uitzending een nieuwe vraag, een nieuw thema. Ik doe dit omdat ik zeker weet dat het waardevol is, ook voor jou. Want zoals ik al zei, veel thema’s zijn universeel.

Dus wil je jezelf en anderen een plezier doen? Stuur me dan per omgaande je coachvraag.

Heel erg bedankt!
Liefs,
mariannenaam

PS: Belangrijk nieuws:
Vanaf vandaag zijn de deuren van mijn nieuwe online coachingprogramma Mijn online Retraite geopend. Mijn online Retraite is dé plek om in je eigen tijd en op je eigen tempo aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.
Om echt stappen te maken naar een leven met minder stress, meer plezier, meer focus en geluk. En daarvoor hoef je niet op reis of je naar een trainingszaaltje te slepen, terwijl je moe bent en het liefst lekker thuis blijft.

Gewoon vanuit je luie stoel, omdat het kan!

PS2: En in de tweewekelijkse live coachcalls kun je al je vragen aan mij kwijt!
Neem snel een kijkje op Mijn online Retraite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *