Toen ik de beslissing nam om mijn coachingbedrijf naar the next level te tillen, kwam ik in een rollercoaster terecht. Ik raakte mezelf kwijt door alles wat ik dacht dat er moest gebeuren bij het nieuwe ondernemen.

Ik vergat dagelijks de stilte op te zoeken en af te stemmen op mijn innerlijke kracht. Mijn energie was laag en vlak voor de lancering van mijn online coachingprogramma kreeg ik griep.

Ik lag een week in bed, mijn lichaam greep in en stak een stokje voor mijn wilskracht. Want niet lullen maar poetsen werkte niet meer..

En ineens herinnerde ik me weer waar het eigenlijk om gaat:

Mensen kopen niet je dienst, maar je energie.

En daar was het bar mee gesteld.

Het was hoog tijd om mijn yoga- en meditatie practice weer op te pakken, en mijn trouwe vriend, STILTE, dagelijks aandacht te geven.

Dagelijks, dus niet een paar keer per week. Want ik voelde me niet meer geïnspireerd om blogs te schrijven en mijn verhaal te delen. En geïnspireerd zijn betekent in-spirit zijn, in verbinding met je spirit, je intuïtie, het groter geheel. En dat was ik niet.

En als je dat niet bent, dan stroomt het niet, dan ben je afgescheiden van creativiteit, van zingeving, en vooral van je Zelf.

Ik koos daarom radicaal voor selfcare, be more, do less..

En nu? Het bruist weer, ik weet weer hoe ik het beste voor mijzelf en mijn bedrijf kan zorgen, ik leef mijn missie, ik werk met een duidelijke strategie en mijn focus is haarscherp. Ik investeer in de beste coaches op het gebied van marketing en persoonlijke ontwikkeling en omring mij met ondernemers die, net als ik, het mindset werk doen wat nodig is om succesvol te zijn als ondernemer en coach.

Ik blijf altijd een leerling

Ik studeerde Europese Studies in mijn favoriete stad, Amsterdam.
Ik heb een liefde voor talen, spreek vloeiend Frans, redelijk Spaans en coach en train ook in het Engels.
Ik leerde de methode Co-Active Coaching bij één van de grootste en oudste coachingsscholen ter wereld, The Coaches Training Institute, USA. Ik ben hiervoor gecertificeerd en leidt nieuwe coaches op.
Ik ben geaccrediteerd als Professional Certified Coach (PCC) door de International Coach Federation, wat mij verplicht mijn kennis op peil te houden door continu trainingen te volgen.
Ik volgde vier jaar lang een raja yoga en meditatie opleiding, wat de basis vormde voor mijn spirituele ontwikkeling, naast vinyasa flow en yin yoga en ik heb vijf jaar wekelijks lesgegeven. Nu zet ik mijn yoga ervaring in als onderdeel van workshops en retreats.

Ik heb de MPOP Business School bij Simone Levie afgerond en volg op dit moment de spirit school coach opleiding bij Ellen van Vliet. Voor mij gaan business + spiritualiteit hand in hand en is het fundament onder mijn bedrijf.

Ik vind het heerlijk om anderen iets te leren, te inspireren, mijn kennis te delen. Ben een wandelende encyclopedie op het gebied van persoonlijke groei. Ik heb een super brede interesse en blijf me continu bijscholen op het coaching, marketing en spiritualiteit.

Liefs,

mariannenaam

mariannenaammariannenaamBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren