Toen ik de beslissing nam om mijn coachingbedrijf naar the next level te tillen, kwam ik in een rollercoaster terecht. Ik raakte mezelf kwijt door alles wat ik dacht dat er moest gebeuren bij het nieuwe ondernemen.
Ik vergat dagelijks de stilte op te zoeken en af te stemmen op mijn innerlijke kracht.Mijn energie was laag en vlak voor de lancering van mijn online coachingprogramma kreeg ik griep. Ik lag een week in bed, mijn lichaam greep in en stak een stokje voor mijn wilskracht. Want niet lullen maar poetsen werkte niet meer..

En ineens herinnerde ik me weer waar het eigenlijk om gaat:

Mensen kopen niet je dienst, maar je energie.

En daar was het bar mee gesteld.

Het was hoog tijd om mijn yoga- en meditatie practice weer op te pakken, en mijn trouwe vriend, STILTE, dagelijks aandacht te geven.  Dagelijks, dus niet een paar keer per week.

Daarom was het een tijdje stil van mijn kant. Ik voelde me niet geïnspireerd om blogs te schrijven. En het woord inspiratie betekent in-spirit zijn, in verbinding met je spirit, je intuïtie, het groter geheel. En dat was ik niet. En als je dat niet bent, dan stroomt het niet, dan ben je afgescheiden van creativiteit, van zingeving, en vooral van je Zelf.

Ik koos daarom radicaal voor selfcare, be more, do less..

Yes!!

En omdat de creativiteit weer stroomt heb ik besloten de Surrender to Silence Challenge opnieuw te gaan geven, maar nu als Business Edition. Hoe gaaf is dat!

Speciaal voor coaches, die willen leren vanuit intuïtie en afstemming hun bedrijf te laten groeien. Te vaak zie ik ze vastlopen en zichzelf verliezen door alles wat er op ze af komt. Met als gevolg mega to-do lists en niet geïnspireerde acties, waardoor ze zichzelf uitputten en hun praktijk niet echt gaat bloeien.

De Surrender to Silence Challenge start 26 juni, vindt helemaal plaats in de besloten Facebook groep, waarin ik elke dag live ga, waar ik meditaties plaats, visualisaties, reflectie-opdrachten.

Dus dit keer geen video’s via de mail, maar live uitzendingen en interactie met elkaar
(En als ik live ga, zit jij nog steeds veilig achter je beeldscherm, ik zie jou niet).

Zeg jij, JA, dat wil ik! Schrijf je dan in via deze link.

En.. het is helemaal gratis.

Stilte is toe aan een update!

Liefs,

Marianne

PS: Als je denkt, dit is ook iets voor een collega coach, deel dit bericht dan. Onwijs bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *