Toen ik besloot van doelgroep te wijzigen, begon mijn zoektocht naar een nieuw concept.
Ik had negen jaar lang vrouwelijke professionals gecoacht en wist dat het tijd was voor verandering.
Omdat ik als geen ander had ervaren hoe het nieuwe ondernemen je kan verlammen, voelde het als een logische stap om juist ondernemers te gaan ondersteunen in het innerlijk proces wat ondernemen 2.0 met zich meebrengt.

Chillpreneur werd geboren, ondernemen vanuit ontspanning. De domeinnaam werd geclaimd.. Maar op de een of andere manier beklijfde het niet bij mij.
En chill voelde ook wel als té relaxt, alsof er geen actie aan te pas zou komen.

Omdat ik zo enorm geraakt kan worden als mensen hun zielsmissie leven, kwam ik uit op Soulpreneur. Ondernemen vanuit afstemming op je ziel. Ik wilde de domeinnaam claimen, maar deze was al bezet. Soulpreneur Club dan? Het was het niet. Ik raakte er niet door geïnspireerd.

En zoals het altijd gaat, ligt het kado vlak voor je neus, maar kijk je er gewoon overheen.
Een naam en een concept waarin alles samenkomt, wie ik ben, wat ik doe en waarin ik al mijn lessen op het gebied van (online) marketing, coaching, meditatie en oude wijsheid kan samenbrengen. Een concept wat onlangs het licht zag. En mén, wat was dat spannend!

Mijn nieuwe concept en programma gaat heten:

Coach Business School
De Coach Business School is voor coaches en therapeuten, die van hun praktijk een goedlopend bedrijf willen maken, wat afgestemd is op wie ze zijn. Het gaat mij aan het hart dat zoveel coaches en therapeuten worstelen met het generen van voldoende inkomsten, terwijl ze een kei in hun vak zijn. Ik ken hun bevlogenheid, hun passie, maar ook hun worsteling.

En ik weet ook hoe je kunt afhaken in het doolhof van marketing.
Niet weten waar je moet beginnen. Uitgeput raken van alles wat er moet.

Er zijn heel veel goede programma’s die je leren hoe je je bedrijf moet opbouwen, maar waar vaak geen rekening mee wordt gehouden, is of het afgestemd is op jou als persoon, op jouw energie, op jou zijn. En dan blijft het programma helaas weer op de plank liggen. Echt zonde van je investering.

Op 6 september openen de deuren van de Coach Business School. Speciaal voor coaches en therapeuten die begrijpen dat ondernemen een vak is wat je stap voor stap kunt leren, zodat je een constante stroom klanten naar je toetrekt die exact bij je past.

Het kan in deze fase super interessant voor je zijn om in te stappen. Want als je eenmaal instapt houd je levenslang toegang tot de lessen, updates en nieuwe modules die ontwikkeld gaan worden. Meer informatie vind je via deze link.

Een aantal pioniers hebben zich al aangemeld, zij voelen dat ze er juist nu bij willen zijn en kunnen profiteren van een superinteressant aanbod, wat nooit meer terugkomt.

Ben jij de volgende pionier? Stuur me een bericht als je meer wilt weten over dit programma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *